Biffsalat
​Vi har skåret opp en del biff i strimler slik at det er lettvint og raskt å tilberede middager som denne enkle og supergode biffsalaten med pasta.​
​
Ingredienser:
En pakke biffstrimler
Ca 200 g pasta
En halv pose babyspinat og en halv pose ruccola (eller annen grønn salat etter smak)
7-8 plommetomater
½ agurk
En liten pose cashewnøtter
En pakke fetaost​
Blåbær​
Eplecidereddik
​
Fremgangsmåte:
Hvis du vil lage blåbæreddik fyller du bær (frosne eller friske) i et glass og heller over eplecidereddik til det dekker bærene. La blandingen stå minimum et par timer, sil av og du har nydelig blåbæreddik. (Du kan også bruke andre typer bær. Ta det du har eller liker best.)
​
Stek biffstrimlene i litt olje eller smør, salte og pepre etter smak. Avkjøl. Kok valgfri pasta etter anvisning på pakken og avkjøl.
Del opp grønnsaker og fetaost og bland sammen i en salatbolle sammen med de avkjølte biffstrimlene og pastaen, samt cashewnøtter.
​
Sett bollen på bordet sammen med en skål rømme rørt med urtekrydder og en flaske blåbæreddik eller annen vinaigrette. Server med godt brød. Nyt!
​

