top of page

Biffsalat

​Vi har skåret opp en del biff i strimler slik at det er lettvint og raskt å tilberede middager som denne enkle og supergode biffsalaten med pasta.​

​

Ingredienser:

En pakke biffstrimler

Ca 200 g pasta

En halv pose babyspinat og en halv pose ruccola (eller annen grønn salat etter smak)

7-8 plommetomater

½ agurk

En liten pose cashewnøtter

En pakke fetaost​

Blåbær​

Eplecidereddik

​

Fremgangsmåte:

Hvis du vil lage blåbæreddik fyller du bær (frosne eller friske) i et glass og heller over eplecidereddik til det dekker bærene. La blandingen stå minimum et par timer, sil av og du har nydelig blåbæreddik. (Du kan også bruke andre typer bær. Ta det du har eller liker best.)

 

​

Stek biffstrimlene i litt olje eller smør, salte og pepre etter smak. Avkjøl. Kok valgfri pasta etter anvisning på pakken og avkjøl.

Del opp grønnsaker og fetaost og bland sammen i en salatbolle sammen med de avkjølte biffstrimlene og pastaen, samt cashewnøtter.

​

Sett bollen på bordet sammen med  en skål rømme rørt med urtekrydder og en flaske blåbæreddik eller annen vinaigrette. Server med godt brød. Nyt!

​

Storeggen gård

  • Facebook
  • Instagram

©2025 Storeggen gård

Vi er medlem av Næringsorganisasjonen HANEN –  for bygdeturisme og gårdsmat.

PNG-full-størrelse.png
bottom of page